DOOBLE SENTIT:: ARTE VISUAL Y LITERATURA

Art visual i literatura junts i remenats. Anada i tornada. Observadors, contempladors, lectors… Mentides que són veritat i veritats que semblen mentida
La intenció: oferir alguna cosa diferent en un espai poc habitual, un joc, una experiència, una forma alternativa de escampar el talent dels nostres artistes.
El lloc: La Casa del Llibre de Rambla Catalunya, amfitrions que saben aparèixer al mapa cultural de la ciutat, jugant així a favor de tots plegats. La ¬¬-inauguració tindrà lloc el dia 22 de Gener de 2013, a les 19h i romandrà fins el dia 22 de Febrer 
La exposició es concebuda com un diàleg entre les arts visuals i la literatura a patir dels textos creats per l’Andreu Ulied, en els que s’estableix un lligam entre dotze obres plàstiques de diferents artistes i dotze llibres de diferents escriptors, editats per Random House Mondadori. El resultat es presenta en forma d’una edició limitada de llibre–art a càrrec d’en Fabien Perréard
A més a més d’aquests dotze originals de gran format i tècniques variades, també s’exposen obres de set escultors i ceramistes, totes elles inspirades en motius literaris, així com el llibre de serigrafia artística Manuscritos
El dia de la inauguració l’actriu Montse Romero Ballano interpretarà i declamarà els textos originals de l’Andreu, acompanyada de música en directe a càrrec de la Zoila Herranz Pintado. També tindrem la presentació per part del mateix Andreu del seu exercici literari, que quedarà recollit en un vídeo que ha estat elaborat per la Fundació Ersilia
Artistes participants: Andreu Ulied, Arianna Russo, Carla Tábora, Conxa Isern, Craig Stewart, Daniel Crespo, Eva López, Fabien Perréard, Joaquim Nadal, Jordy Diago, Federico Bencini, Katia Muñoz, Katy Pastor, Marcos Domingo Sánchez, Miquel Wert, Montse Romero Ballano, Omar Sherzad, Oriol Vidal, Quim Falcó i Txell Tembleque, Raúl Pernia, Simone Branchini, Xavier Font, Xavier Rodés i Zoila Herranz Pintado.
Organització: Togs Art Barcelona. http://togsart.net/ i La Casa del Llibre de Rambla Catalunya 37.